Qui som?

VALENCO és una empresa espanyola amb una presència líder a les Illes Balears i a tota la costa mediterrània. Disposam de delegacions a Palma i València. Comptam, també, amb una xarxa molt activa de col·laboradors i experts dedicats al mercat immobiliari d'Europa de l'Est.

Som especialistes en la promoció tant de projectes clau-en-mà com de projectes dissenyats a mida per al client en tot el sector immobiliari, comercial i terciari (centres comercials, naus industrials i logístiques, hotel i retail).

La nostra cartera de serveis ha estat dissenyada per aportar al seu projecte de negoci el valor afegit d'un assessorament tècnic i comercial des de la definició del concepte de negoci fins a la seva finalització.

El nostre objectiu és assegurar als nostres clients la viabilitat del seu projecte en totes les seves etapes a través del nostre servei de gestió integral de projectes.

Tant per a un inversor o promotor com per a una marca, aspectes com la ubicació, el preu o els costos de projecte són determinants a l'hora d'assegurar la rendibilitat i l'èxit comercial d'una inversió, i encara més si aquesta inversió o projecte es planteja en un país estranger.

VALENCO presta una especial atenció a la visió de l'inversor, així com a l'elecció d'un concepte i disseny personalitzat en funció de les prioritats de cada client. Contribuïm, així, a fer que cada projecte sigui especial i compleixi amb els objectius marcats.