El nostre treball

La nostra forma de fer negoci

VALENCO és una empresa de serveis de promoció immobiliària que proposa portar la gestió integral del seu projecte i que, com a Project Manager, ofereix la seva gamma de serveis a tot tipus de clients i col·laboradors (propietaris, compradors, llogaters, departament d'expansió de multinacionals i / o inversors) del sector de l'immobiliari comercial i terciari (centres comercials, edificis comercials, naus industrials i logístiques) a tot Europa, i en particular a Espanya, Hongria i Polònia.
 
Desenvolupem projectes tant per al nostre propi portfolio com en col·laboració amb socis o per a inversors nacionals i estrangers. Els nostres serveis inclouen des de l'assessorament per a la compra de terrenys fins a la planificació i redacció del projecte, elaboració de pressupostos, assessorament en temes de finançament, venda i la recerca i elecció d'un operador i / o comprador del producte final. El nostre equip s'encarrega del corretatge comercial, les gestions financeres, urbanístiques i administratives, el control de les obres de construcció i el seguiment tècnic del projecte per a oferir-li la millor solució de promoció comercial segons les seves necessitats i exigències.
 
VALENCO posseeix una sòlida capacitat interna de finançament podent així valorar la possibilitat d'invertir al costat d'altres socis en projectes de promoció immobiliària i terciària, amb un especial interès en el mercat de parcs comercials de mitjanes superfícies per a la seva clientela nacional i internacional.