Empresa

En VALENCO, som experts en la concepció i gestió de projectes de construcció clau en mà i a mida. Hem desenvolupat més de 50.000 m² de projectes comercials i industrials en diferents regions d'Espanya.

Combinem els nostres coneixements, perícia i àmplia experiència del sector immobiliari comercial per oferir-los el millor dels serveis de Project Management. Comptem també amb una xarxa pròpia de col•laboradors experts per així posar a disposició dels nostres clients els millors professionals i assegurar-los una gestió òptima del seu projecte al millor cost i complint amb els terminis de lliurament.

El desenvolupament de projectes de promoció immobiliària per al sector comercial o terciari moltes vegades representa un desafiament econòmic i tècnic complex, i cal poder comptar amb un bon gestor que sàpiga combinar les necessitats dels operadors finalistes amb els objectius de rendibilitat exigits pels inversors .

A més, aquest tipus de projecte requereix d'un Project Manager que sàpiga interactuar amb tots els sectors de la societat civil per poder assegurar una relació cordial i profitosa entre els promotors del projecte i les administracions locals, representants de ciutadans i empreses veïnes, així com, amb els altres actors del projecte com arquitectes, enginyers, constructors, paisatgistes, etc.

Fem del seu projecte un negoci rendible i amb costos controlats.

Posant-se al servei de les necessitats expressades tant pels inversors com pels propietaris i operadors, VALENCO ha aconseguit construir-se una sòlida reputació en el sector i així fidelitzar els seus clients per a la gestió dels seus actius i béns immobiliaris així com la gestió i desenvolupament de seus projectes de construcció.

Cuidem al màxim els detalls de cada projecte, des de la concepció i fins al seu lliurament al client. El nostre treball sempre va enfocat a garantir la major funcionalitat i rendibilitat possible del projecte, mantenint un contacte constant tant amb els nostres clients com amb els nostres col•laboradors. El nostre procés de gestió i l'activitat general de l'empresa es desenvolupa en base a una escolta atenta de les necessitats dels nostres clients per a cada projecte, així com el adaptar-nos als processos interns de cada client sempre amb la finalitat d'aconseguir el major enteniment i aconseguir el millor producte final.

Amb VALENCO, vostè tria la tranquil•litat i poder confiar en un Project Manager d'alta qualitat i eficiència per a la gestió del seu projecte.