Aviso legal

D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement que Valenco Gestión y Promoción S.L.U., amb C.I.F. B-98377880 i domicili en C/ Ter, 27-2ª-9ª - 07009 Palma (Espanya) és la responsable de la gestió i funcionament del lloc www.valenco.es. Valenco Gestión y Promoción S.L.U. està inscrit al Registre Mercantil de Palma de Mallorca al tom 2502, foli 94, full PM-69.868, inscripció 2ª i següent. Si vol contactar amb nosaltres pot fer-ho mitjançant correu postal, en l’ adreça a dalt indicada, en el telèfon 962.067.784, o bé a través del Correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Política de protecció de dades

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, s'informa als Usuaris d'aquest lloc web que Valenco Gestión y Promoción S.L.U., amb domicili en C/ Ter, 27-2ª-9ª - 07009 Palma (Espanya) i CIF B-98377880 (en endavant Valenco) és l’únic titular dels fitxers a els que s'incorporen les dades de caràcter personal dels usuaris, així com a responsable del tractament dels mateixos. En qualsevol moment, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se amb una sol·licitud escrita i signada, incloent el seu nom, cognoms i fotocòpia del DNI o un altre document acreditatiu de la seva identitat, en la qual sol·liciti l'exercici d'aquests drets a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al domicili a dalt indicat.

La finalitat de la recollida d'aquestes dades consisteix a atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb l'activitat de Valenco que pugui ser del seu interès.

Valenco no assumeix cap responsabilitat per la informació i política de protecció de dades continguda en llocs web de tercers als quals es pugui accedir per enllaços (links) des del lloc web de Valenco. La presència d'enllaços en el lloc web de Valenco té una finalitat merament informativa.

Valenco no cedirà a terceres entitats les dades demanades a través del seu lloc web.

En ocasions, vostè pot rebre algun tipus de publicitat a través dels enviaments periòdics que realitza Valenco als seus clients i usuaris, sempre sobre serveis que entenem poden ser del seu interès. Si no desitja rebre aquest tipus de comunicacions li preguem ho posi en el nostre coneixement.

Valenco ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades de caràcter personal legalment requerits, i ha instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori dels mateixos.

L'informem que el nostre servidor no utilitza cookies ni altres procediments invisibles de recollida d'informació, no emmagatzemant cap tipus d'arxiu en el seu equip informàtic.

Valenco es reserva el dret de modificar el contingut i elements que integren el present lloc web sense necessitat de comunicar-ho prèviament.